Πολιτική Απορρήτου

ΕΝΟΤΗΤΑ 1 - ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

Όταν αγοράζετε μια υπηρεσία από τον ιστότοπό μας, ως μέρος της διαδικασίας αγοράς και πώλησης, συλλέγουμε τα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε, όπως το όνομα, τη διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας, λαμβάνουμε επίσης αυτόματα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP) του υπολογιστή σας, προκειμένου να μας παρέχουμε πληροφορίες που μας βοηθούν να μάθουμε για το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα.

Μάρκετινγκ μέσω email (εάν υπάρχει): Με την άδειά σας, ενδέχεται να σας στείλουμε email σχετικά με τις περιηγήσεις μας, τα νέα προϊόντα και άλλες ενημερώσεις.

ΕΝΟΤΗΤΑ 2 - ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Πώς λαμβάνετε τη συγκατάθεσή μου;

Όταν μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής, την επαλήθευση της πιστωτικής σας κάρτας, την παραγγελία, την παράδοση ή την επιστροφή μιας αγοράς, υπονοούμε ότι συναινείτε στη συλλογή και χρήση τους μόνο για αυτόν τον συγκεκριμένο λόγο.

Εάν ζητήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για δευτερεύοντα λόγο, όπως το μάρκετινγκ, είτε θα σας ζητήσουμε απευθείας τη ρητή συγκατάθεσή σας είτε θα σας δώσουμε την ευκαιρία να πείτε όχι.

Πώς μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου;

Εάν μετά τη συμμετοχή σας, αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη συνεχή συλλογή, χρήση ή αποκάλυψη των πληροφοριών σας, ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στο info@baronwheelstours.com

ΕΝΟΤΗΤΑ 3 - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε ή εάν παραβιάσετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας.

ΠΛηρωμή:

Εάν επιλέξετε μια πύλη άμεσης πληρωμής για να ολοκληρώσετε την αγορά της υπηρεσίας μας, τότε το Stripe αποθηκεύει τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας. Είναι κρυπτογραφημένα μέσω του Προτύπου Ασφάλειας Δεδομένων Βιομηχανίας Καρτών Πληρωμής (PCI-DSS). Τα δεδομένα της συναλλαγής αγοράς σας αποθηκεύονται μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής αγοράς σας. Αφού ολοκληρωθεί, διαγράφονται τα στοιχεία της συναλλαγής αγοράς σας.

Όλες οι πύλες άμεσων πληρωμών συμμορφώνονται με τα πρότυπα που ορίζονται από το PCI-DSS, όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας PCI, το οποίο είναι μια κοινή προσπάθεια επωνυμιών όπως Visa, MasterCard, American Express και Discover.

Οι απαιτήσεις PCI-DSS συμβάλλουν στη διασφάλιση του ασφαλούς χειρισμού των πληροφοριών της πιστωτικής κάρτας από το κατάστημά μας και τους παρόχους υπηρεσιών του.

ΕΝΟΤΗΤΑ 4 - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ

Γενικά, οι τρίτοι πάροχοι που χρησιμοποιούνται από εμάς θα συλλέγουν, θα χρησιμοποιούν και θα αποκαλύπτουν τις πληροφορίες σας μόνο στον βαθμό που είναι απαραίτητος για να τους επιτρέψουν να παρέχουν τις υπηρεσίες που μας παρέχουν. Ωστόσο, ορισμένοι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, όπως πύλες πληρωμών και άλλοι επεξεργαστές συναλλαγών πληρωμών, έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου σε σχέση με τις πληροφορίες που καλούμαστε να τους παρέχουμε για τις συναλλαγές σας που σχετίζονται με αγορές.

Για αυτούς τους παρόχους, συνιστούμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου τους, ώστε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο θα χειρίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία από αυτούς τους παρόχους. Ειδικότερα, να θυμάστε ότι ορισμένοι πάροχοι ενδέχεται να βρίσκονται ή να διαθέτουν εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε διαφορετική δικαιοδοσία από εσάς ή εμάς. Επομένως, εάν επιλέξετε να προχωρήσετε σε μια συναλλαγή που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες τρίτου παρόχου υπηρεσιών, τότε οι πληροφορίες σας ενδέχεται να υπόκεινται στους νόμους της δικαιοδοσίας(ών) στις οποίες βρίσκεται αυτός ο πάροχος υπηρεσιών ή οι εγκαταστάσεις του.

Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στον Καναδά και η συναλλαγή σας υποβάλλεται σε επεξεργασία από μια πύλη πληρωμής που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε τα προσωπικά σας στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής ενδέχεται να υπόκεινται σε αποκάλυψη σύμφωνα με τη νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου του Νόμου Patriot.

Μόλις αποχωρήσετε από τον ιστότοπο μας ή ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπο ή εφαρμογή τρίτου μέρους, δεν διέπεστε πλέον από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή από τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του ιστότοπού μας.

Σύνδεσμοι:

Όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να σας απομακρύνουν από τον ιστότοπό μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου άλλων τοποθεσιών και σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου τους.

ΕΝΟΤΗΤΑ 5 - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, λαμβάνουμε εύλογες προφυλάξεις και ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου για να βεβαιωθούμε ότι δεν έχουν χαθεί, κακοποιηθεί, προσπελαστούν, αποκαλυφθούν, τροποποιηθούν ή καταστραφούν ακατάλληλα. Εάν μας παρέχετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας τεχνολογία ασφαλούς επιπέδου υποδοχής (SSL) και αποθηκεύονται με κρυπτογράφηση AES-256. Αν και καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής, ακολουθούμε όλες τις απαιτήσεις PCI-DSS και εφαρμόζουμε πρόσθετα γενικά αποδεκτά πρότυπα.

ΕΝΟΤΗΤΑ 6 - ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΑΙΝΗΣΗΣ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον ενήλικος στην πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας ή ότι είστε ενήλικος στην πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να επιτρέψουμε οποιοδήποτε από τα ανήλικα εξαρτώμενά σας να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ιστότοπο.

ΕΝΟΤΗΤΑ 7 - ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, επομένως παρακαλούμε να την ελέγχετε συχνά. Οι αλλαγές και οι διευκρινίσεις θα ισχύουν αμέσως με την ανάρτησή τους στον ιστότοπο. Εάν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε εδώ ότι έχει ενημερωθεί, ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες. Εάν η επιχείρησή μας εξαγοραστεί ή συγχωνευθεί με άλλη εταιρεία, τα στοιχεία σας ενδέχεται να μεταφερθούν στους νέους ιδιοκτήτες, ώστε να συνεχίσουμε να πουλάμε προϊόντα σε εσάς.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εάν θέλετε: να αποκτήσετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες έχουμε για εσάς, να υποβάλετε μια καταγγελία ή απλά θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Συμμόρφωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο info@baronwheelstours.com

Όροι & Προϋποθέσεις

I. Κράτηση

1. Μόλις γίνει η πλήρης πληρωμή, θα λάβετε αυτόματα μία θέση/θέσεις στην ποδηλατική περιήγηση που επιλέξατε και θα σας σταλεί μέσω email επιβεβαίωση κράτησης.

2. Δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για την εσφαλμένη εισαγωγή μιας διεύθυνσης email στη φόρμα κράτησης. Εάν η επιβεβαίωση του εισιτηρίου που δημιουργείται αυτόματα δεν φτάσει σύντομα ή καθόλου μέσω email, τότε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@baronwheelstours.com, θα επιβεβαιώσουμε την διεύθυνση email και θα αποστείλουμε ξανά.

3. Μόλις ξεκινήσετε την περιήγησή σας, θεωρείται ότι έχετε αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτό το έγγραφο πολιτικής.

4. Είναι ευθύνη σας, του πελάτη, να ελέγξετε την ακρίβεια των ημερομηνιών που έχετε κάνει κράτηση κατά τη λήψη του email επιβεβαίωσης της κράτησής σας.

II. Ηλικιακοί περιορισμοί

Όλοι οι αναβάτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών ή μεγαλύτεροι.

III. Έντυπο συμφωνίας επιβατών

Όλοι οι ποδηλάτες πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα με φωτογραφία κατά τη στιγμή της περιήγησης. Κάθε ποδηλάτης πρέπει να διαβάσει και να υπογράψει το Έντυπο Συμφωνίας Επιβατών Bar On Wheels. Μπορείτε να υπογράψετε αυτήν τη φόρμα πριν από την εκδρομή, αν προτιμάτε, απλώς ενημερώστε μας και θα σας βοηθήσουμε. Θα παρέχουμε επίσης έντυπα συμφωνίας επιβατών κατά τη στιγμή της περιοδείας.

IV. Τρόποι πληρωμής

Visa, MasterCard, American Express. Όλες οι Bar On Wheels περιηγήσεις θα είναι πλήρως εξοφλημένες μέσω πιστωτικής κάρτας κατά τη στιγμή της κράτησης.

V. Ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων

Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν εκ νέου κράτηση ή να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων ή πίστωση, κάνοντας εκ νέου κράτηση ή ακύρωση της κράτησής τους μέσω Διαδικτύου με 100% επιστροφή χρημάτων 30 ημέρες πριν την κράτηση, 50% επιστροφή χρημάτων 14 ημέρες πριν από την κράτηση και χωρίς επιστροφή χρημάτων σε λιγότερο από 14 ημέρες. Η επανακράτηση online μπορεί να γίνει 2 ώρες ή νωρίτερα από την ώρα έναρξης διαθεσιμότητας.